Αλαλούμ με Πικέρες, Παλμέιρας και Ολυμπιακό

Ο κακός χαμός γίνεται με τον Χοακίν Πικέρες, αφού στη Βραζιλία οι μεν θεωρούν ότι κλείνει στην Παλμέιρας και οι δε στον Ολυμπιακό.

Αλαλούμ με Πικέρες, Παλμέιρας και Ολυμπιακό

Ο Χοακίν Πικέρες είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ. Στο μεγάλο λιμάνι έχουν αποφασίσει πως ο 22χρονος Ουρουγουανός είναι ο ιδανικός για να πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η περίπτωση του δεν είναι, ωστόσο, καθόλου απλή και ο Ολυμπιακός δίνει μία πραγματική μάχη για να τον πάρει.

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί ένα αλαλούμ με τον Πικέρες. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι βραζιλιάνικα Μέσα φιλοξενούν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο ποδοσφαιριστής έχει κλείσει στην Παλμέιρας. Στη χώρα του καφέ παρουσιάζουν ως δεδομένη τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Παλμέιρας.

Βέβαια, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. Μάλιστα μοιάζει πολύ περίεργο να πάει το βραζιλιάνικο κλαμπ να πάρει τον Πικέρες. Έχει ήδη αποκτήσει τον Ζόρζε από τη Μονακό και αυτή τη στιγμή στο ρόστερ έχει τρεις αριστερούς μπακ. Εάν υποθέσουμε ότι πήρε και τον Πικέρες τότε έχει τέσσερα αριστερά μπακ.

Από την Πενιαρόλ εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως ο ποδοσφαιριστής σίγουρα θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα. Ο 22χρονος μπακ θα φύγει από την Πενιαρόλ και το απόγευμα τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στη διοίκηση της Πενιαρόλ τόνιζαν πως έχει ανάψει το πράσινο φως για να φύγει ο παίκτης για τον Ολυμπιακό.

Εδώ και λίγες ώρες γίνεται πραγματικός χαμός στη Βραζιλία με τα ρεπορτάζ να θεωρούν τελειωμένη τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Παλμέιρας. Ο Ολυμπιακός, πάντως, θέλει να τελειώσει αυτή τη μεταγραφή όσο πιο γρήγορα γίνεται και αν είναι δυνατόν να φέρει τον παίκτη μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα.