Βέστερλο – ΟΦΗ 1-0: Έχασε και τον Τοράλ

Την ήττα με 1-0 από τη Βέστερλο γνώρισε ο ΟΦΗ σε φιλικό αγώνα, όπου τραυματίστηκε ο Ισπανός Τζον Τοράλ.

Βέστερλο – ΟΦΗ 1-0: Έχασε και τον Τοράλ

Στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Βελγικής Βέστερλο. Το κακό είναι βέβαια πως τραυματίστηκε ο Ισπανός Τζον Τοράλ.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με Επασί στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ουές, Βούρο, Γιαννούλη, Λυμπεράκη. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Τοράλ, Νέιρα και Μπαλογιάννης ενώ την τριάδα στην επίθεση αποτέλεσαν οι Καμάου (αριστερά), Γρίβας (δεξιά) και ο Φαν Ντάινεν στην κορυφή. Όταν στο 25’ έγινε αλλαγή ο Τοράλ (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) μπήκε ο Νοικοκυράκης.

Ο Νιόπλιας στην επανάληψη έπαιξε με Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, Πασαλίδη και Σελίμοβιτς στο κέντρο της άμυνας και τους Μαρινάκη – Κοροβέση στα άκρα. Μπροστά τους αγωνίστηκαν οι Μεγιάδο και Ντε Γκούζμαν, ενώ στα πλάγια της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Στάρτζεον και Νοικοκυράκης. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Καστάνιος ενώ ως «10άρι» αγωνίστηκε ο υπό δοκιμή Γκονζάλες.

Το γκολ της φιλικής αναμέτρησης πέτυχε ο Σούμα στο 51ο λεπτό ενώ λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, ο Μεγιάδο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μαμπέα. Στο 73’ ο ΟΦΗ είχε ευκαιρία με τον Καστάνιος για το 1-1.