Τούρκικα δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για Ουάρντα!

Στην Τουρκία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσπάθειες της Γαλατασαράι ν' αποκτήσει τον Αμρ Ουάρντα, που εδώ και καιρό είναι στο στόχαστρο της.

Τούρκικα δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για Ουάρντα!

Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τη συνέχεια των προκριματικών του Champions League, μετά την συντριβή με 5-1 από την Αϊντχόφεν, φαίνεται πως έχει φέρει εξελίξεις στο εσωτερικό της Γαλατασαράι, με τις πιέσεις για μεταγραφική ενίσχυση να είναι ασφυκτικές.

Στο πλαίσιο αυτό, οπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα, τα «λιοντάρια» συνεχίζουν τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί σε μεταγραφικα σενάρια της συγκεκριμένης ομάδας και κατά το παρελθόν.

Άλλωστε η ομάδα του Φατίχ Τερίμ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ ώστε να καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ, με το όνομα του 27χρονου Αιγύπτιου του ΠΑΟΚ να παίζει πολύ ψηλά κατά τις πληροφορίες από την γειτονική χώρα.

Μια πιθανή πώληση του Αφρικανού θα βόλευε ενδεχομένως και τον «Δικέφαλο του Βορρά» αφού το κλίμα για τον Ουάρντα δεν είναι το καλύτερο αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον έδιωξε από την προπόνηση, πρόσφατα...