Επίσημο: Στη Βέιλε ο Εμμανουηλίδης

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι και επίσημα παίκτης της Βέιλε. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από τους Δανούς.

Επίσημο: Στη Βέιλε ο Εμμανουηλίδης

Στη Βέιλε ανήκει επίσημα πλέον ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Δανίας και αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό.

Η Βέιλε τον ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/7), με τον νεαρό επιθετικό να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο φέρεται να έχει τριετή διάρκεια.

«Μου παρουσιάστηκε ένα πλάνο, εντυπωσιακές υποδομές στο κλαμπ και μια ξεκάθαρη ποδοσφαιρική φιλοσοφία» είπε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά την ανακοίνωση της νέας του ομάδας.

Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός μετά την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας με τη φανέλα της Φορτούνα Σίταρντ, επέστρεψε στην ομάδα του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αλλά τελικά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Αποφάσισε να συνεχίσει στο εξωτερικό και είπε το ναι στη Βέιλε.

Η Βέιλε της Δανίας είναι πλέον το νέο ποδοσφαιρικό του «σπίτι», όπου ανακοινώθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς το «τριφύλλι», ο Εμμανουηλίδης έγραψε στο αντίο του στην ομάδα του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός: Πέταξε για Δανία και Βέιλε ο Εμμανουήλιδης

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για τα όμορφα χρόνια που πέρασα στην ομάδα! Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα στις επιτυχίες».

Παναθηναϊκός: Πέταξε για Δανία και Βέιλε ο Εμμανουήλιδης

Την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο 20χρονος άσος μέτρησε 36 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League.