Άρης: «Βόμβα» με Ιτούρμπε οι «κίτρινοι»!

Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τον Χουάν Ιτούρμπε για δύο χρόνια και ο 28χρονος σπουδαίος ακραίος επιθετικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τους «κίτρινους». 

Άρης: «Βόμβα» με Ιτούρμπε οι «κίτρινοι»!

Τη «βόμβα» Χουάν Ιτούρμπε είναι έτοιμος να... πυροδοτήσει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον Παραγουανό εξτρέμ και εκείνος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Ο Ιτούρμπε αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, μεγάλη εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τρινιντένσε της Παραγουάης, ακολούθησαν οι Σέρο Πορτένιο, Κίλμες και στη συνέχεια η πρώτη μεγάλη μεταγραφή στην Πόρτο η οποία ξόδεψε 4,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει!

Αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Ρίβερ Πλέιτ ως δανεικός, όπως και στην Βερόνα, για να έρθει το 2014 η Ρόμα και να ξοδέψει 24 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της!

Έπαιξε στη συνέχεια σε Μπόρνμουθ, Τορίνο και η Τιχουάνα τον απέκτησε το 2018 με 3,8 εκατ. ευρώ, ενώ αγωνίστηκε και σε Πούμας και Πατσούκα. Είναι επίσης 12 φορές διεθνής με την εθνική Παραγουάης!