Μαρινάκης: «Να είστε προσεκτικοί με τον ιό»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στον Ρέντη για την τέλεση του αγιασμού και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Μαρινάκης: «Να είστε προσεκτικοί με τον ιό»

Αγιασμός τελέστηκε στον Ρέντη πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται αγιασμός στους πρωταθλητές Ελλάδας και αυτή τη φορά έγινε λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τη Νέφτσι.

Το παρών φυσικά έδωσε και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ζήτησε απ' όλους να είναι προσεκτικοί με τον ιό, διότι βρίσκεται σε έξαρση τις τελευταίες εβδομάδες και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσπάθεια της ομάδας να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους ποδοσφαιριστές:

«Θέλω να σας ευχηθώ να είστε υγιείς και να έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν. Θα ήθελα να σας επισημάνω να είστε πολύ προσεκτικοί με τον ιό και να προστατεύετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Να είστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, αρχής γενομένης από την ευρωπαϊκή πρόκριση και την καλή έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται και να ξεπερνά σαν οικογένεια, τα οποία τυχόν μικροπροβλήματα ανακύπτουν. Και πάλι εύχομαι όλοι να είστε υγιείς και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».