Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Μαρινάκης για τον αγιασμό

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη, βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού τελέστηκε ο αγιασμός της ομάδας του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Μαρινάκης για τον αγιασμό

Κάθε χρόνο στον Ολυμπιακό γίνεται αγιασμός πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Έτσι σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός των πρωταθλητών Ελλάδας.

Φέτος οι Πειραιώτες είχαν έναν λόγο παραπάνω να κάνουν αγιασμό, αφού πριν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέφτσι Μπακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" τους έτυχαν αρκετές αναποδιές.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έπαιξαν με πολλές απουσίες στην αναμέτρηση με τους Αζέρους και η ρεβάνς στο Μπακού είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Στον Ρέντη βρέθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης όπως κάνει κάθε χρόνο στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και εκτός από τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα σεζόν ζήτησε την πρόκριση, αλλά και την προσοχή όλων στη ρεβάνς με τη Νέφτσι και όχι μόνο. Όλα αυτά συνέβησαν πριν την έναρξη της προπόνησης με την οποία οι πρωταθλητές ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τους Αζέρους στο Μπακού.