ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Διαμαντής

Ο κεντρικός αμυντικός Απόστολος Διαμαντής προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (23/7) και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Νιόπλια.

ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Διαμαντής

Μπήκε στην προπόνηση ο Απόστολος Διαμαντής. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου έλαβε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα του ΟΦΗ και τον υπολογίζει ο κόουτς Νίκος Νιόπλιας.

Να σημειώσουμε πως το Σάββατο, η ομάδα του Ηρακλείου έχει κλείσει έναν ακόμη φιλικό αγώνα. Αυτή τη φορά θα αναμετρηθεί με τη Βέστερλο, σε έναν ακόμη αγώνα που θα έχει ο κόσμος την ευκαιρία να παρακολουθήσει μέσα από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο youtube.

«Ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι μικρών σχέσεων, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε το σημερινό (23/7) πρόγραμμα της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο του Mill.

O Απόστολος Διαμαντής προπονήθηκε κανονικά. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Adrian Sardinero, με τους Boy Waterman, Adil Nabi και Πασχάλη Στάικο να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (24/7), στις 09.00 το πρωί, ενώ στις 18:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα διεξαχθεί το τέταρτο φιλικό ματς της ομάδας μας με αντίπαλο την Westerlo, το οποίο θα μεταδοθεί LIVE μέσα από το www.oficretefc.com και το επίσημο κανάλι του ΟΦΗ στο YouTube», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ.