«Όχι» της Φλαμένγκο σε πρόταση του Ολυμπιακού

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα από τη Βραζιλία για το φλερτ των Πειραιωτών με τον Γουίλιαν Αράο και την άρνηση της ομάδας του.

«Όχι» της Φλαμένγκο σε πρόταση του Ολυμπιακού

Μετά τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό φουλάρουν για να τελειώσουν και τις επόμενες κινήσεις. Η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο είναι σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες, διότι μη ξεχνάμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να αποκτηθεί παίκτης στα χαφ.

Στη Βραζιλία, ωστόσο υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Φλαμένγκο έχει απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως ο Γουίλιαν Αράο είναι προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» και έχει γίνει πρόταση, η οποία απορρίφθηκε.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, αφού ο Ολυμπιακός πρεσάρει τη Φλαμένγκο. Αποδεικνύεται σκληρό καρύδι η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας παρά το γεγονός ότι θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα το συμβόλαιο του Αράο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και η Φλαμένγκο δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει. Για να γίνει κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι οι απαιτήσεις της αγγίζουν τα 4,4 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός δεν πλησιάζει αυτό το ποσό.

Στο… κόλπο φαίνεται να μπαίνουν ομάδες από την Ιαπωνία και την Τουρκία χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιες είναι αυτές. Και οι Βραζιλιάνοι ωστόσο κάνουν λόγο για ασφυκτικό πρέσινγκ του Ολυμπιακού στη Φλαμένγκο, αλλά από αυτά που προκύπτουν από το ρεπορτάζ τους, οι δυσκολίες είναι μεγάλες.