Βαλένθια – Ατρόμητος 3-0: Δεύτερη ήττα στην Ισπανία

Ο Ατρόμητος στο δεύτερο φιλικό που έδωσε επί Ισπανικού εδάφους ηττήθηκε 3-0 από τη Βαλένθια. Ντεμπούτο για τον Κλωναρίδη.

Βαλένθια – Ατρόμητος 3-0: Δεύτερη ήττα στην Ισπανία

Την ήττα με 3-0 από τη Βαλένθια γνώρισε ο Ατρόμητος σε φιλικό αγώνα στην Ισπανία. Ήταν το δεύτερο τεστ για την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, μετά το Κυριακάτικο βαρύ 6-1 κόντρα στην Έλτσε.

Στην επανάληψη είχε καλή εικόνα ο Ατρόμητος ενώ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου και ο Κλωναρίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε το Σάββατο και τη Δευτέρα ενσωματώθηκε στην αποστολή.

Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή εικόνα. Δεν κατάφερε να απειλήσει, δεν κράτησε μπάλα και στο πρώτο 30λεπτο είχε δεχθεί ήδη δύο τέρματα και η Βαλένθια είχε κι άλλες φάσεις για γκολ. Στο 13’ Βαγιέχο έκανε το 1-0 και οκτώ λεπτά μετά ο Ντιέγκο Λόπες διαμόρφωσε το 2-0 για τη Βαλένθια που είχε καλό ρυθμό στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος κράτησε μπάλα, βγήκε και στην επίθεση, είχε καλές στιγμές με τους Μουνίθ, Κλωναρίδη και έδειξε πιο δραστήριος αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Αντίθετα, η Βαλένθια στο 70ο λεπτό με τον Γκουέδες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο τελευταίο 20λεπτο είχε καλές στιγμές για να σημειώσει κι άλλο τέρμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζησαΐας, Αθανασίου, Σάλομον, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κουλούρης.

Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Μανδάς, Τζαβίδας, Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάστος, Κιβρακίδης, Κωστόπουλος, Τριμμάτης, Κλωναρίδης