Η κουβέντα του Τιάγκο Σίλβα με τον γκολκίπερ της Γκιμαράες

Ο Τιάγκο Σίλβα είχε κουβέντα με τον τερματοφύλακα της Γκιμαράες, τον Μπρούνο Βαρέλα και έδειξε να συμφωνεί ότι θα πάρει μεταγραφή στην πορτογαλική ομάδα.

Η κουβέντα του Τιάγκο Σίλβα με τον γκολκίπερ της Γκιμαράες

Ο Τιάγκο Σίλβα δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και μπορεί να παραμένει στον Ρέντη, αλλά προπονείται με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που είναι "κομμένοι" από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος χαφ είναι υπό παραχώρηση με τα σενάρια για τη Βιτόρια Γκιμαράες να δίνουν και να παίρνουν ειδικά στην Πορτογαλία. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μάλιστα είχε διάλογο στα social media με τον τερματοφύλακα της Γκιμαράες, τον Μπρούνο Βαρέλα.

Ο γκολκίπερ της Γκιμαράες κάλεσε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην ομάδα και εκείνος από την πλευρά του, του απάντησε πως αυτό θα γίνει μόνο αν έχει θέση δίπλα του στα αποδυτήρια. Ο Βαρέλα απάντησε πως του έχει κρατήσει θέση, ενώ η απάντηση του Σίλβα ήταν emotion που γελάει.

Προφανώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έδειξε διάθεση να μετακομίσει στην Πορτογαλία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκιμαράες. Ωστόσο ακόμη κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ναι μεν υπάρχει η φημολογία ότι ο Σίλβα θα πάει στη Βιτόρια, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον παίκτη τόσο εύκολα.