Ο Λουτσέσκου για Μπίσεσβαρ και Ουάρντα

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 επί της Χέρακλες ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε και για τις περιπτώσεις των Μπίσεσβαρ, Ουάρντα.

Ο Λουτσέσκου για Μπίσεσβαρ και Ουάρντα

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τη Χέρακλες χάρη σε δύο γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Μπίσεσβαρ και Ουάρντα.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε:

Για τις νίκες στα φιλικά ματς: «Είναι φυσιολογικό να μετράει το αποτέλεσμα, αλλά βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που σκεφτόμαστε περισσότερο την προετοιμασία, δεν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδια αλλά το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία. Υπάρχουν δύο διαφορετικές φιλοσοφίες, είναι σημαντικό να κερδίζουμε, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωράμε».

Για το αν είδε αυτά που ήθελε να δει: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια και το παιχνίδι με την Σαρλερουά ήταν καλό παιχνίδι και σήμερα είδαμε πράγματα από την ομάδα, είδαμε τους παίκτες να προσπαθούν να ελέγξουν το παιχνίδι. Υπάρχουν φυσιολογικά κάποια λάθη και κάποιες αντιδράσεις που δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, για να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Μας λείπουν οι αντιδράσεις γιατί δεν είμαστε φρέσκοι λόγω της προετοιμασίας, αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση των ποδοσφαιριστών και η προσαρμογή τους σε αυτά που ζητάμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και για το είδος των φιλικών αναμετρήσεων που δώσαμε. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους που ενδεχομένως δεν θα αντιμετωπίσουμε στην Ελλάδα».

Για τον Ουάρντα: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, γνωρίζετε την θέση της ομάδας στο συγκεκριμένο ζήτημα, στον παίκτη έχει δοθεί άδεια για ένα προσωπικό ζήτημα και δεν βρίσκεται εδώ».

Για τον Μπίσεσβαρ: «O Μπίσεσβαρ θα βρίσκεται μαζί μας από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο κάδρο μας. Γενικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών μου»