Στο Αραβικό Sky Sports γράφουν για ΠΑΟΚ και Τζιοβίνκο (λόγω Λουτσέσκου)!

Σύμφωνα με το Αραβικό «Sky Sports» o ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο της Αλ Χιλάλ, κατόπιν υπόδειξης του προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο Αραβικό Sky Sports γράφουν για ΠΑΟΚ και Τζιοβίνκο (λόγω Λουτσέσκου)!

Ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο ...κατόπι του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο γράφουν στην Σαουδική Αραβία και πιο συγκεκριμένα η Αραβική «έκδοση» του «Sky Sports»

Κατά την συγκεκριμένη πληροφόρηση ο βραχύσωμος Ιταλός επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και η σχέση του με τον προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, εμπλέκει στη διεκδίκηση του και τους «ασπρόμαυρους».

Το συμβόλαιο του 34χρονου εκπνέει στο τέλος του τρέχοντος έτους και σύμφωνα με όσα γράφονται στη Σαουδική Αραβία ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Δικεφάλου να εξαγοράσει τους τελευταίους μήνες του ώστε να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη.

«Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Σεμπαστιάν Τζιονβίκο από την Αλ Χιλάλ» μετέδωσε το αραβικό μέσο.

Ο πολύπειρος Ιταλός επιθετικός έχει παίξει 57 παιχνίδια κάτω από τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, την προηγούμενη διετία, στα οποία έχει σκοράρει 10 γκολ και έχει μοιράσει 14 ασίστ.

Ο Τζιονβίκο μετά από μια σπουδαία καριέρα στην πατρίδα του σε Γιουβέντους, Πάρμα κι Έμπολι (δανεικός), αποφάσισε το 2015 να αφήσει την Ευρώπη αρχικά για το MLS και το Τορόντο και από εκεί το Γενάρη του 2019 βρέθηκε στην Αλ Χιλάλ.