Προπονείται στον Ρέντη ο Μεριά και ψάχνει ομάδα να φύγει (vid)

Ο Γιασίν Μεριά συνεχίζει τις προπονήσεις στον Ρέντη, αλλά με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που είναι υπό παραχώρηση. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του.

Προπονείται στον Ρέντη ο Μεριά και ψάχνει ομάδα να φύγει (vid)

Ο Γιασίν Μεριά συνεχίζει να προπονείται με τους "κομμένους" στον Ρέντη, αφού δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Κασίμπασα και Ρίζεσπορ, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς που είχε.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας με τους οποίους έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Μεριά προπονείται με άλλο γκρουπ και όχι με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Από την πατρίδα του υπάρχει ενδιαφέρον για να επιστρέψει εκεί, όμως, κάτι τέτοιο δεν τον ενδιαφέρει σε πρώτη φάση. Ο Μεριά θέλει να παίξει στην Ευρώπη και ψάχνει ομάδα για να παραμείνει στη Γηραιά Ήπειρο. Προς το παρόν δεν έχει βρει κάτι ο 28χρονος στόπερ, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να τον αφήσει ελεύθερο. Οι Πειραιώτες συζητούν για πώληση του ποδοσφαιριστή.

Ο Γιασίν Μεριά ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media βίντεο από την προπόνηση του στον Ρέντη…