Μιν-Κίου Σονγκ: Το ευφάνταστο σενάριο με Ολυμπιακό και η μεταγραφή του στην Γεονμπούκ Χιουντάι

Δεν έπεισε κανέναν στην Νότια Κορέα το σενάριο περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Μιν-Κίου Σονγκ, ο οποίος τελικά πήρε μεταγραφή μετά από λίγες ώρες.

Μιν-Κίου Σονγκ: Το ευφάνταστο σενάριο με Ολυμπιακό και η μεταγραφή του στην Γεονμπούκ Χιουντάι

Σε μεταγραφικές περιόδους είναι δεδομένο ότι θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά. Αρκετά εξ αυτών μοιάζουν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Όπως για παράδειγμα αυτό με τον Μιν-Κίου Σονγκ. Συγκεκριμένα, είχε γραφτεί ότι ο 21χρονος εξτρέμ της Πόχανγκ Στίλερς έχει δεχτεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πρόσφεραν 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην ομάδα της Ν. Κορέας.

Τελικά, όλο αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν μία... φούσκα, καθώς εκτός του ότι ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τελικά ο Μιν-Κίου Σονγκ λίγες ώρες αργότερα πήρε μεταγραφή σε άλλη ομάδα της χώρας του: Στην Γέονμπουκ Χιουντάι.

Οι Νοτιοκορεάτες για να κάνουν πιστευτό το σενάριο περί Ολυμπιακού, είχαν βάλει στα ρεπορτάζ τους και τον... Πάουλο Μπέντο που βγάζει πλέον το ψωμί του στην ασιατική χώρα.

Για ποιο λόγο οι Ασιάτες έμπλεξαν τους Πειραιώτες; Κανείς δεν γνωρίζει ή μάλλον μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μας... Άλλωστε, το 1,5 εκατομμύριο ευρώ το πήρε πάντως η πρώην πλέον ομάδα του Μιν-Κίου Σονγκ.