Άρης: Έφερε Αλεχάντρο Αρίμπας

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο 32χρονος Ισπανός αμυντικόςΑλεχάντρο Αρίμπας, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης

Άρης: Έφερε Αλεχάντρο Αρίμπας

Έτοιμη να ολοκληρώσει την τέταρτη μεταγραφή της την καλοκαιρινή περίοδο είναι η ΠΑΕ Άρης. Μετά τους Χαΐροβιτς, Ντένις και Φαμπιάνο, ο Αλεχάντρο Αρίμπας είναι ο επόμενος.

Ο 32χρονος Ισπανός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης.

Ο 32χρονος αμυντικός έλυσε το θέμα που είχε με την Οβιέδο, ώστε να μείνει ελεύθερος και αφού βρίσκεται στη χώρα μας θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Ο Αρίμπας θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψει συμβόλαιο τους Θεσσαλονικείς και μένει να φανεί εάν θα ανακοινωθεί την Τετάρτη (21/7) ή μια ημέρα μετά.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιο θέλει να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του άμεσα, ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει της ρεβάνς (29/7) με την Αστάνα.

Για το βιογραφικό του Μαδριλένου στόπερ, δεν γίνεται λόγος. Οσασούνα, Ντεπορτίβο Λα Καρούνια, Ράγιο Βαγιεκάνο, Σεβίλη και περισσότερες από 270 συμμετοχές σε La Liga και La Liga 2.