Φώτης Κωστούλας: «Χωρίς κεντρική διαχείριση δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλας για μία ακόμη φορά επανέλαβε πως χωρίς κεντρική διαχείριση, το πρωτάθλημα της Super League δεν μπορεί να ξεκινήσει.

Φώτης Κωστούλας: «Χωρίς κεντρική διαχείριση δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας τοποθετήθηκε αναφορικά με το τοπίο που έχει διαμορφωθεί στα τηλεοπτικά και τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν οι «έξι» για αυτή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επανέλαβε πως το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς κεντρική διαχείριση ενώ σημείωσε πως ο ΠΑΟΚ είναι μαζί με τους «έξι» αφού συμφώνησε στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλας:

«Εμείς συνεχίζουμε να λέμε ότι χωρίς κεντρική διαχείριση δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Οι «μεγάλοι» αυτή τη στιγμή έχουν κάνει ψηλά συμβόλαιο και φέτος θέλουν να πάρουν περισσότερα χρήματα από την περσινή χρονιά, εμείς λέμε ότι ή όλοι μαζί ή δεν συνεχίζουμε. Αν δεν μας φτάσει ο χρόνος για να περάσει η κεντρική διαχείριση για φέτος, να υπογραφεί για του χρόνου και να λάβουμε για φέτος ένα πολύ καλό ποσό γιατί δεν βγαίνουμε οικονομικά. Το ευχάριστο στη συνάντηση των 6, ήταν το γεγονός ότι συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ σε αυτό ότι είναι μαζί μας για την κεντρική διαχείριση».