Τι γίνεται με Μπολόνια και Ομάρ

Πιο σοβαρό φαίνεται να γίνεται το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού.

Τι γίνεται με Μπολόνια και Ομάρ

Από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού αρκετοί είναι εκείνοι που είναι πιθανό να αποχωρήσουν από την ομάδα του Πειραιά. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπολογίζεται. Για τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού είναι γνωστό πως υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

Στην Ιταλία γράφτηκε ξανά ότι βρίσκεται στο… στόχαστρο της Μπολόνια. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα υπάρχει και προγραμματισμένο ραντεβού με τον διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Ρικάρντο Μπιγκόν και τον μάνατζερ του 26χρονου αμυντικού.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Ελαμπντελαουί ανέρχονται στα 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Νορβηγό μπακ των «ερυθρόλευκων». Η διαφορά είναι πως αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.

Γίνεται λόγος για ραντεβού με τον μάνατζερ του και αναφέρονται ακόμα και ποσά. Ο Ομάρ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Τι θα συμβεί, όμως, σε περίπτωση που πράγματι έρθει μία τέτοια πρόταση για τον Νορβηγό; Οι «ερυθρόλευκοι» θα ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρηση του. Κάτι τέτοιο αυτόματα θα σημαίνει πως θα γίνει μεταγραφή για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ελαμπντελαουί μέχρι τώρα δείχνει πολύ ζεστός στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και αν φύγει θα πρέπει να έρθει παίκτης για να καλυφθεί το κενό του, διότι θα υπάρχει μόνο ο Μασούρας για το δεξί άκρο της άμυνας.