Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Βργκοτς

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Μπράνκο Βργκοτς.

Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Βργκοτς

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα ο 31χρονος Κροάτης αμυντικός, Μπράνκο Βργκοτς.

«Ο Μπράνκο Βργκοτς (Branko Vrgoc) υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, διάρκειας δύο χρόνων (1+1). Ο 31χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός αγωνίζονταν την τελευταία διετία στην Ανόρθωση, ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν η Μακάμπι Νετάνια στο Ισραήλ, η Σπλιτ, η Όσιγιεκ και η Σλάβονατς στην πατρίδα του», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Παναιτωλικός: Έφερε και Βργκοτς

Ο 31χρονος έπαιζε την τελευταία διετία στην Ανόρθωση (53 ματς/3 γκολ), με την οποία μάλιστα πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο Κύρου. Με ύψος 1.95 ο Κροάτης ξεκίνησε από την Οσιγιεκ, ενώ από το 2016 μέχρι το 2019 ήταν στο Ισραήλ και την Μακάμπι Νετάνια, με την οποία μάλιστα πανηγύρισε και 1 πρωτάθλημα.

Ήρθε στη χώρα μας, πέρασε από τις εξετάσεις είναι όλα καλά και υπέγραψε συμβόλαιο. Ανακοινώθηκε και μπαίνει άμεσα στις προπονήσεις που συνεχίζονται κι αυτή την εβδομάδα στο Αγρίνιο αφού σε λίγες μέρες είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας του Παναιτωλικού για το Καρπενήσι, εκεί όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μάλιστα έχουν κλεισθεί και φιλικά, αφού μέχρι σήμερα η ομάδα του Αναστασίου έχει παίξει ένα οικογενειακό δίτερμα με τους νέους του συλλόγου.