Πέπε Ροντρίγκες για Γκιμαράες: «Θα ήταν τιμή να επιστρέψω» (pic)

Η OJOGO κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη (20/7) φιλοξενώντας στο πρωτοσέλιδό της, δήλωση του παίκτη του Ολυμπιακού, Πέπε Ροντρίγκες, ο οποίος μιλάει για την Γκιμαράες και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Πορτογαλία.

Πέπε Ροντρίγκες για Γκιμαράες: «Θα ήταν τιμή να επιστρέψω» (pic)

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία σήμερα Τρίτη (20/7) για τον Πέπε Ροντρίγκες και το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Πορτογαλία και να παίξει στην Γκιμαράες.

«Θα ήταν τιμή να επιστρέψω» δηλώνει ο Πέπε Ροντρίγκες στην OJOGO που φιλοξενεί την τοποθέτησή του άσου του Ολυμπιακού στην πρώτη της σελίδα, σημειώνοντας πως ο παίκτης συζητά για να βρει λύση με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει με την εικόνα του. Πέρσι δόθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο και με τη φανέλα της έκανε ένα καλό δεύτερο μισό της σεζόν. Πήρε ξανά την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει και είναι έτοιμος γι' αποχώρηση.

Για τον Πέπε ο Ολυμπιακός είχε δαπανήσει 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του με πενταετές συμβόλαιο. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες των πρωταθλητών Ελλάδας και πλέον το πιθανότερο είναι ότι θα αποχωρήσει. Αυτό το καταλαβαίνει και ο ίδιος όπως φαίνεται και από τη δήλωσή του στην OJOGO.