Ολυμπιακός: Πιθανότατα πρώτα ο αριστερός μπακ και μετά ο εξτρέμ

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στο παιχνίδι με την Νέφτσι Μπακού στο Καραϊσκάκη (21/7, 22.00) και μετά το πρώτο ματς με τους Αζέρους ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις στον αριστερό μπακ, με τον Πικέρες να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ολυμπιακός: Πιθανότατα πρώτα ο αριστερός μπακ και μετά ο εξτρέμ

Αυτή τη στιγμή όλοι στον Ολυμπιακό ασχολούνται με την Νέφσι Μπακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει για παν ενδεχόμενο και εναλλακτικά πλάνα ως προς την ενδεκάδα. Μπορεί να δούμε τελικά κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρουσιάσει κόντρα στον Άρη, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Τρίτης (20/7, 18.00).

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, πιο πιθανό είναι να αποκτηθεί πρώτα ένας αριστερός μπακ παρά ο βασικός εξτρέμ. Κι αυτό έχει να κάνει με τους παίκτες που έχει «σημαδέψει» ο Ολυμπιακός για τα «φτερά» της επίθεσης. Παίκτες που απαιτείται χρόνος για να επιτευχθεί η συμφωνία, τόσο με τους ίδιους, όσο και με τους συλλόγους τους.

Δεν αποκλείεται λοιπόν το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα να είναι ο αριστερός μπακ, με τον Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ να είναι ο «Νο1» στόχος με διαφορά από τον δεύτερο, αλλά να απαιτούνται λίγες μέρες υπομονή.

Όσο για τον Μπάμπα Ραχμάν; Αυτή τη στιγμή για διάφορους λόγους δεν συγκεντρώνει πιθανότητες να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτησή του.

Διαβάστε αναλυτικά στο «ΦΩΣ» της Τρίτης (20/7) τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο των πρωταθλητών Ελλάδας, τους λόγους που ο Πικέρες αποτελεί τον βασικό στόχο και που ο Μπάμπα δύσκολα μπορεί να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Επίσης, διαβάστε και όσα συμβαίνουν στην προετοιμασία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο ματς με τους Αζέρους.

Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι στο λιμάνι θα ήθελαν να ξεμπερδέψουν με την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.