Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Σισέ και Σεντ Ετιέν

Οι Γάλλοι επιμένουν ότι η Σεντ Ετιέν θέλει να πάρει τον Παπέ Σισέ. Τι γίνεται με τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού και τι ισχύει.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Σισέ και Σεντ Ετιέν

Στη Γαλλία συνεχίζουν να γράφουν πως η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρεται για τον Παπέ Σισέ και πως θα κάνει κίνηση για να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός βρίσκεται στον Ρέντη και προπονείται κανονικά με την ομάδα του Πειραιά.

Μπορεί να μην εντάχθηκε στην προετοιμασία από την πρώτη στιγμή όπως περίμενε ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του, αλλά είναι στον Ρέντη και μη ξεχνάμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πει δημόσια ότι τον υπολογίζει.

Για να είμαστε και σωστοί ο 51χρονος προπονητής δεν θα μπορούσε να πει και κάτι διαφορετικό για έναν ποδοσφαιριστή που είναι στο ρόστερ της ομάδας του. Ποια είναι η πραγματικότητα όμως; Η Σεντ Ετιέν για να πάρει τον Σισέ θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Ολυμπιακός θέλει 13 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και δεν το διαπραγματεύεται. Η Σεντ Ετιέν από την άλλη δεν μπορεί να φτάσει αυτό το ποσό και αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο και δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

Οι "στεφανουά" δεν μπορούν να ανέβουν τόσο πολύ και θέμα Σισέ δεν μπορεί να υπάρξει με αυτά τα οικονομικά δεδομένα εκτός αν ο Ολυμπιακός ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του κάτι που δεν θα το πράξει εύκολα. Από την άλλη οι Πειραιώτες φυσικά και το συζητούν για τον Σενεγαλέζο εάν βρεθεί πρόταση που είναι συμφέρουσα.