Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τα 7.000 τα διαρκείας

Πάνω από 7.000 κάρτες διαρκείας έχουν διατεθεί στους φίλους του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής, για τη σεζόν 2021-2022.

Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τα 7.000 τα διαρκείας

Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-2022 στους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Παρά τις δύσκολες και ακραίες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είναι κοντά στον σύλλογο και οικονομικά, με περισσότερους από 7.000 να έχουν προμηθευτεί μέχρι στιγμής «μαγικό χαρτάκι» για τις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι την Τρίτη (20/7), αλλά και ανήμερα του αγώνα (21/7) με τη Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, θα σταματήσει προσωρινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Κι αυτό γιατί θα βγουν στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το ματς με τους Αζέρους. Από το πρωί της Πέμπτης (22/7) θα συνεχιστεί κανονικά και ηλεκτρονικά η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού τους για Πέμπτη και Παρασκευή.