Βόλος: Νέα προβλήματα τραυματισμού με Γκρίλο και Κύρκο - Έκπληξη από Δουβίκα!

Μετά τους Τσοκάνη και Ριένστρα, στη λίστα των τραυματιών για τον Βόλο προστέθηκαν και οι Γκρίλο, Κύρκος. Επίσκεψη-έκπληξη στην αποστολή από τον Δουβίκα!

Βόλος: Νέα προβλήματα τραυματισμού με Γκρίλο και Κύρκο - Έκπληξη από Δουβίκα!

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στην ομάδα του Βόλου, καθώς μετά τους Τάσο Τσοκάνη και Ντάαν Ριένστρα, δύο ακόμη ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού... πονοκεφαλιάζοντας εύλογα τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Ειδικότερα, στη διάρκεια του κυριακάτικου φιλικού με αντίπαλο τη Μαλίν ο Φαούστο Γκρίλο υπέστη θλάση β' βαθμού, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Ήδη ο παίκτης αναχώρησε για τον Βόλο, προκειμένου να ξεκινήσει ειδική θεραπευτική αγωγή και να είναι έτοιμος να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Δημήτρης Κύρκος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο κατά την προπόνηση της Δευτέρας, με συνέπεια να πάρει κι αυτός τον δρόμο της επιστροφής στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Μάλιστα, οι αρχικές εκτιμήσεις είναι δυσοίωνες, καθώς πιθανολογείται ότι ο νεαρός έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Αυτό, βεβαίως, θα φανεί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, ωστόσο αν οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, ο Κύρκος θα μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα περίπου 6 μηνών.

Το ευχάριστο γεγονός της ημέρας ήταν η επίσκεψη-έκπληξη του Τάσου Δουβίκα στην αποστολή του Βόλου στην Ολλανδία. Ο πρώην άσος των «κυανέρυθρων» τα είπε με τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, τους οποίους θα αντιμετωπίσει πλέον ως αντίπαλος το προσεχές Σάββατο με τη φανέλα της Ουτρέχτης.