Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας δεν «καίγεται» να δώσει τώρα τον Ενκουντού

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ασκεί πίεση στην Μπεσίκτας για τον Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού, αλλά οι «μαυραετοί» εκτός από τις υψηλές τους απαιτήσεις, βγάζουν προς τα έξω μία εικόνα ότι δεν βιάζονται κιόλας να τον παραχωρήσουν τώρα.

Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας δεν «καίγεται» να δώσει τώρα τον Ενκουντού

Ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού μοιάζει τις τελευταίες μέρες να είναι ένα βήμα πιο μπροστά ως προς τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού για τον βασικό του εξτρέμ. Οικονομικά είναι πιο προσιτός από τους Μάρκους Έντουαρντς και Ρόνι Λόπες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι «αλμυρός».

Πανάκριβος είναι και ο Γάλλος άσος της Μπεσίκτας, ο οποίος αμείβεται στην Τουρκία με ένα συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ και οι «μαυραετοί» συζητούν για δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ή με απευθείας πώληση, απαιτώντας ένα ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Όλα αυτά βέβαια είναι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία, καθώς ο Ολυμπιακός δεν διαρρέει το παραμικρό προς τα έξω για τους μεταγραφικούς του στόχους.

Στις δυσκολίες που υπάρχουν για τον Ενκουντού, οφείλουμε να σημειώσουμε άλλον έναν σημαντικό παράγοντα που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητος.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Μπεσίκτας δεν έχει κάποια «κάψα» να τον παραχωρήσει τώρα. Αφήστε δε που δεν έχει προχωρήσει και εκείνη σε απόκτηση εξτρέμ, έτσι ώστε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Γάλλο.

Η αλήθεια είναι ότι οι Τούρκοι ψάχνουν εξτρέμ, με τις περιπτώσεις των Ρόνι Λόπες και Μπρούμα να είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα τους, αλλά όσο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση, δεν δείχνει διατεθειμένη να βιαστεί κιόλας να δώσει τον Ενκουντού. Για αυτό το λόγο άλλωστε, όσες πιέσεις κι αν δέχεται από τον Ολυμπιακό, δύσκολα ρίχνει τις απαιτήσεις της.

Αν είχαμε σήμερα 20 Αυγούστου, μπορεί τώρα να γινόταν μία συζήτηση σε διαφορετική βάση και η Μπεσίκτας να ήταν πιο διαλλακτική στην επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας.