Στον Ρέντη ο θρυλικός Εμπομά (pics)

Ο θρυλικός Πατρίκ Εμπομά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη και συναντήθηκε με τον Πιερ Κούντε, τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στον Ρέντη ο θρυλικός Εμπομά (pics)

Μία τεράστια μορφή του αφρικανικού ποδοσφαίρου ο Πατρίκ Εμπομά βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Ο θρυλικός Καμερουνέζος που έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου βρέθηκε στο προπονητήριο των Πειραιωτών.

Ο Πατρίκ Εμπομά είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον συμπατριώτη του Πιερ Κούντε, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι βρέθηκε από κοντά με μία τόσο μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου της πατρίδας του. Ο 50χρονος πλέον Εμπομά ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τον Κούντε να του γράφει: «Χάρηκα που σε είδα, θρύλε».

Ο Εμπομά τα είπε ακόμη με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ είχε συνομιλία γι' αρκετά λεπτά και με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ο θρυλικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ξεναγήθηκε ακόμη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και φυσικά είχε να λέει τα καλύτερα για το στρατηγείο των πρωταθλητών.

Θυμίζουμε ότι έχει κάνει σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής παίζοντας σε Παρί Σεν Ζερμέν, Κάλιαρι, Πάρμα και το 2000 είχε αναδειχθεί κορυφαίος Αφρικανός παίκτης. Πλέον είναι αναλυτής του RMC και του Canal+, ενώ έχει γίνει και γενικός γραμματέας της CAF.