«Στη Γκιμαράες εντός της εβδομάδας ο Τιάγκο Σίλβα»

Στην Πορτογαλία επιμένουν ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα τελειώσει η μετακίνηση του Τιάγκο Σίλβα στη Βιτόρια Γκιμαράες.

«Στη Γκιμαράες εντός της εβδομάδας ο Τιάγκο Σίλβα»

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι υπό παραχώρηση από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμη παραμένει στον Ρέντη. Οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει πολλάκις ότι ακόμη και ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζουν δεν έχουν σκοπό να τους χαρίσουν. Το ίδιο φυσικά ισχύει και με τον Πορτογάλο χαφ, ο οποίος μπορεί να μην είναι στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δώρο δεν θα τον κάνουν.

Στην Πορτογαλία, ωστόσο επιμένουν ότι ο Τιάγκο Σίλβα θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας και σύντομα θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Η Γκιμαράες είναι η ομάδα που έχει βάλει στο… στόχαστρο τον παίκτη και κινείται για την απόκτηση του.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τη Βιτόρια με τον 28χρονο χαφ να βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι. Πάντως οι Πορτογάλοι θεωρούν ότι αυτή η μεταγραφή πρέπει να κλείσει άμεσα.

Τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιβηρική αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα στη Βιτόρια Γκιμαράες θα κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα. Μάλιστα ασκείται και έντονη κριτική στη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας, η οποία ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε σοβαρή ενίσχυση.

Εντός της εβδομάδας περιμένουν στην Πορτογαλία τον Τιάγκο Σίλβα με την ανάγκη για ενίσχυση να είναι πολύ μεγάλη. Μέχρι στιγμής η Γκιμαράες έχει αποκτήσει μόνο τον Τόνι Μπορέκοβιτς.