Ιωνικός: Συμφωνία με τον επιθετικό Λένις

Έναν ακόμη παίκτη από το εξωτερικό φέρνει ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας ήρθε σε συμφωνία με τον Κολομβιανό ακραίο επιθετικό, Ρεϊνάλντο Λένις.

Ιωνικός: Συμφωνία με τον επιθετικό Λένις

Ο Ρεϊνάλντο Λένις αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες και αφού εξασφαλίσει βίζα. Δεν είναι εύκολο αυτό λόγω της πανδημίας και της δυσκολίας που υπάρχει αυτή την περίοδο με τα ταξίδια. Η ουσία είναι πως ο Ιωνικός εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες μέρες, θα φέρει στην Ελλάδα τον Ρεϊνάλντο Λένις.

Ο 28χρονος Κολομβιανός Ρεϊνάλντο Λένις έχει συμφωνήσει και θα έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο Ρεϊνάλντο Λένις ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Έχει περάσει από Σπορτ Ρεσίφε, Ατλέτικο Νασιονάλ και Μπάνφιλντ, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Για πρώτη φορά θα παίξει στην Ευρώπη κι αυτό είναι ένα...στοίχημα για τον ίδιο αλλά και τον Ιωνικό.

Στα αγωνιστικά τώρα, θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Ιωνικός το Σάββατο (17/7) έκανε γνωστό πως: «Κατά τη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου τεστ Covid-19, ανιχνεύθηκαν άλλα δύο κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με αίσθημα ευθύνης και για την προάσπιση της υγείας, της ασφάλειας των μελών της αποστολής και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αποφασίστηκε η αποστολή να επιστρέψει σήμερα από τον Βώλακα της Δράμας σε διαχωρισμένα γκρουπ και να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες».