ΟΦΗ: Στην Ολλανδία και ο Καμάου

Μετά τον Επασί, στην Ολλανδία βρίσκεται και ο Μπρους Καμάου, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί.

ΟΦΗ: Στην Ολλανδία και ο Καμάου

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ και σύντομα θα ανακοινωθεί βρίσκεται στην Ολλανδία. Ο λόγος για τον Καμάου, ο οποίος ταξίδεψε από την Αυστραλία, ξεπέρασε τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας και τις επόμενες μέρες αφού περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, θα ανακοινωθεί.

Ο Καμάου, 26 ετών ακραίος επιθετικός, με καταγωγή πήγε ξεκίνησε την καριέρα του από την Αδελαΐδα Ολίμπικ το 2012 πριν μετακομίσει στην Κ-21 της Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο έγινε το 2014 κόντρα στην Γουέλινγκτον Φοίνιξ. Στην Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ έμεινε μέχρι το 2016 και αφού κατέκτησε τα πάντα μετακόμισε στην Μέλμπουρν Σίτι στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια. Εκεί μέτρησε συνολικά 48 συμμετοχές και 4 γκολ.

Τον Μάιο του 2018 ο Καμάου έμεινε ελεύθερος και είπε το ναι στην πρόταση της Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς στην οποία βρισκόταν μέχρι τώρα έχοντας 62 συμμετοχές και 8 γκολ.