ΟΦΗ: Στην Ολλανδία ο Επασί, οι πρώτες δηλώσεις Τοράλ (vid)

Ο Επασί, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ, βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία. Οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού Τζον Τοράλ.

ΟΦΗ: Στην Ολλανδία ο Επασί, οι πρώτες δηλώσεις Τοράλ (vid)

Στην Ολλανδία βρίσκεται ο Επασί. Ο Αφρικανός τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΟΦΗ και μένει να περάσει από εξετάσεις για να ανακοινωθεί.

Δεν είναι σίγουρο πως αυτό θα συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά μόλις ολοκληρωθούν, ο Επασί που έπαιζε στη Λαμία θα ανακοινωθεί.

Από εκεί και πέρα, ο 26χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Τζον Τοράλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΟΦΗ και μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους στην Κρήτη. Μίλησα με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος μου εξήγησε το πρότζεκτ. Μου μίλησε για την ομάδα, για τη φιλοσοφία της και τον τρόπο παιχνιδιού της. Ύστερα από πολλά χρόνια στην Αγγλία, χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω. Ελπίζω να έχουμε όλοι μια καλή σεζόν», είπε ο Τοράλ ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ. Έχει 135 συμμετοχές στην Championship, με τις Μπέρμιγχαμ, Χαλ και Μπρέντφορτ ενώ έχει αγωνιστεί και στη La Liga με τη φανέλα της Γρανάδα και στη Σκωτία με αυτή της Ρέιντζερς.