Αραούχο: «Να βοηθήσω την ομάδα και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Σέρχιο Αραούχο γύρισε στην ΑΕΚ και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την επιστροφή του. Μίλησε για το πρωτάθλημα και το νέο γήπεδο

Αραούχο: «Να βοηθήσω την ομάδα και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε: «Είναι άλλη μία επιστροφή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου είχαν πει ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψω θα είναι και η τελευταία. Οτι θα μείνω εδώ για πάντα. Τήρησαν τον λόγο τους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όσο δεν ήμουν εδώ, ένιωθα τον θαυμασμό και από τον κόσμο της ΑΕΚ. Υπάρχει μια αμοιβαία σχέση, η οποία είναι θαυμάσια, εξαιρετική. Δεν μπορώ να την περιγράψω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα.

Είμαι έτοιμος να ενσωματωθώ με την ομάδα. Παρ' όλο που έκανα μία εβδομάδα προετοιμασία με την Λας Πάλμας, κατά τη διάρκεια των διακοπών μου, δεν σταμάτησα να κάνω προπονήσεις. Οπότε είμαι πανέτοιμος για όποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου να βοηθήσω.

Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Αραούχο: «Επέστρεψα στο σπίτι» (vid)

Όταν έφτασα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έμεινα έκπληκτος με αυτό που αντίκρισα. Το να το περιγράψεις είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Θέλω να φανταστώ το πως θα είναι να παίζεις μέσα σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους. Ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να τα δώσουμε όλα».