Άρης: Επαγγελματίας ο Σαλιάρης

Ο Ζήσης Σαλιάρης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης. Ο 18χρονος μέσος, ο οποίος ξεκίνησε από 7 ετών στις ακαδημίες της ομάδας, συμφώνησε για δύο χρόνια.

Άρης: Επαγγελματίας ο Σαλιάρης

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης για την επόμενη διετία υπέγραψε ο 18χρονος μέσος Ζήσης Σαλιάρης. Είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέγραψε ο Ζήσης Σαλιάρης.

Το συμβόλαιο του 18χρονου μέσου (γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 2003 στη Θεσσαλονίκη) είναι διετούς διάρκειας.

Ο Ζήσης Σαλιάρης είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας. Ξεκίνησε στις Ακαδημίες του ΑΡΗ σε ηλικία 7 ετών και ανέβηκε όλα τα ηλικιακά τμήματα φτάνοντας μέχρι την ομάδα K19, στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης.

Ο 18χρονος μέσος Ζήσης Σαλιάρης, μετά την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου για τα επόμενα δύο χρόνια, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Άρη.

«Στον ΑΡΗ έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Είμαι από μικρό παιδί στην ομάδα και τώρα, που έφτασε η στιγμή να υπογράψω το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».