Βόλος: Ούτε... δέκα δεν έβαλε στη Βικτόρια (9-0)!

Το πρώτο φιλικό του στην Ολλανδία έδωσε ο Βόλος, με τους «κυανέρυθρους» σαρωτικούς να επικρατούν 9-0 της Βικτόρια ’03, ομάδας Γ’ κατηγορίας της χώρας.

Βόλος: Ούτε... δέκα δεν έβαλε στη Βικτόρια (9-0)!

Οι παίκτες του Γκιγέρμο Αμπασκάλ ήταν καταιγιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έφτασε στο 6-0, με τον Ολλανδό Τομ Φαν Βέερτ να σημειώνει τέσσερα γκολ, ενώ τα άλλα δύο τέρματα του Βόλου σημείωσαν οι Ροσέρο και Νίνης με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις εννέα αλλαγές, ο Βόλος πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Σκόραραν οι Πουρίτα, Γκρίλο, ενώ ένα τέρμα προήλθε από αυτογκόλ μετά από προσπάθεια του Κύρκου.

Δεν αγωνίστηκαν ο Νταν Ριένστρα, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, καθώς και ο επίσης τραυματίας Ζαν Πιέρ Ρινέρ που δεν έχει μεταβεί ακόμη στην Ολλανδία.

Η σύνθεση του Βόλου: Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Φεράρι, Ρομέρο, Τριανταφύλλου, Λογαράς, Νίνης, Βοϊτκόφκσι, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κλέιμαν, Γκρίλο, Γκιουλέν, Μπαριέντος, Πουρίτα, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Κύρκος, Ακριβόπουλος.

Οι Βολιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Ολλανδία όπου και βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες. Έχουν προγραμματίσει ακόμη τρία φιλικά παιχνίδια. Στις 17/7 κόντρα στην Μαλίν, στις 20/7 με την βελγική Ντάινζε και στις 24/7 με αντίπαλο την Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα.