Άρης: Ο Φαμπιάνο θα είναι στη λίστα για τα ματς με την Αστάνα

Ο Άρης πρέπει να καταθέσει την ευρωπαϊκή λίστα στην UEFA μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/7) και θα προσπαθήσει να βάλει μέσα σε αυτή τον Φαμπιάνο Λέισμαν. 

Άρης: Ο Φαμπιάνο θα είναι στη λίστα για τα ματς με την Αστάνα

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ο Άρης δίνει την πρώτη του ευρωπαϊκή «μάχη» με την Αστάνα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa Conference League. Οι «κίτρινοι» οφείλουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/7) να καταθέσουν τη λίστα με τους παίκτες στην UEFA.

Σημαντική λεπτομέρεια: Μια ομάδα μπορεί να κάνει έως δύο αλλαγές παικτών, καταθέτοντας το δελτίο του ποδοσφαιριστή, μέχρι το τελευταίο βράδυ προ του πρώτου αγώνα της σειράς και στην προκειμένη περίπτωση μέχρι το βράδυ της 21ης Ιουλίου.

Είναι πολύ πιθανό το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Φαμπιάνο Λέισμαν να προστεθεί στη σχετική λίστα. Το γεγονός ότι είναι αρκετά πίσω στο κομμάτι της ετοιμότητας και ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία απασχολεί τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του, ωστόσο η εμπειρία του και η ανάγκη να υπάρχει και τρίτο στόπερ οδηγούν στο να βρίσκεται ο 30χρονος Βραζιλιάνους στους «εκλεκτούς» του Έλληνα προπονητή.