Σα σε Ολυμπιακό: «Θα κρατήσω για πάντα αυτές τις στιγμές»

Με ανάρτηση του στα social media, ο Ζοσέ Σα ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα κρατήσει για πάντα τις στιγμές που πέρασε στους Πειραιώτες. 

Σα σε Ολυμπιακό: «Θα κρατήσω για πάντα αυτές τις στιγμές»

Ο Ζοσέ Σα ανακοινώθηκε από την Γουλβς και ο Ολυμπιακός έβαλε στο ταμείο του ένα ποσό μεταξύ οκτώ και εννέα εκατομμύρια ευρώ ενώ θα εισπράξει και το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησαν οι Πειραιώτες βάσει της συμφωνίας.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα από το Μολινό ενώ με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» για τα τρία γεμάτα χρόνια που πέρασε στον Πειραιά, ενώ δήλωσε πως πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

«Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού, τους παίκτες και το σταφ για αυτά τα τρία χρόνια, γεμάτα από χαρούμενες στιγμές και επιτυχίες. Είμαι ευγνώμων γι' αυτήν την ευκαιρία και ποτέ δεν θα ξεχάσω το ταξίδι που είχαμε μαζί. Τώρα είναι στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο, αλλά θα κρατήσω για πάντα αυτές τις στιγμές. Ειδικό ευχαριστώ στη Θύρα 7, ήσασταν υπέροχοι», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος πορτιέρε.