ΠΑΟΚ: Μία «ανάσα» από τον Γιασμίν Κούρτιτς

Σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια φέρεται να έχει έρθει ο Σλοβένος μέσος Γιασμίν Κούρτιτς της Πάρμα.

ΠΑΟΚ: Μία «ανάσα» από τον Γιασμίν Κούρτιτς

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει πλέον η υπόθεση της απόκτησης του Γιασμίν Κούρτιτς από τον ΠΑΟΚ, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφάλισε την θετική απάντηση της Πάρμα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αυτό που απέμενε ήταν να πει το «ναι» και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας.

Οι διαπραγματεύσεις είχαν τελικά θετική εξέλιξη και αυτό που απομένει πλέον είναι να βάλει και τυπικά ο Σλοβένος μέσος την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, πριν ανοίξει το νέο «κεφάλαιο» στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Παράλληλα, ενόψει της συνέχειας μένει να φανεί είναι αν ο παίκτης θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί εκεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του ή αν τα ταξιδέψει απευθείας στην Ολλανδία, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν.