Σέλαρς: «Ο Σα έρχεται στην κορύφωση της καριέρας του. Ήταν πάντα ψηλά στη λίστα μας»

Το εγκώμιο του Ζοσέ Σα έπλεξε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της Γουλβς, Σκοτ Σέλαρς, έπειτα από την μετακίνηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακού στους «λύκους».

Σέλαρς: «Ο Σα έρχεται στην κορύφωση της καριέρας του. Ήταν πάντα ψηλά στη λίστα μας»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Σα αναφέρθηκε ο Σκοτ Σέλαρς, μετά την επίσημη ανακοίνωση της Γουλβς για την απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός διευθυντής των «λύκων» έπλεξε το εγκώμιο του διεθνούς γκολκίπερ, τονίζοντας μάλιστα πως μετακόμισε στον σύλλογο στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

«Ο Ζοσέ έρχεται στην κορύφωση της καριέρας του και σαν τερματοφύλακας πάντα ήταν αρκετά ψηλά στη μεταγραφική μας λίστα», είπε αρχικά στις δηλώσεις του για τον Σα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Είναι επιθετικός όταν πρόκειται για σέντρες, ελέγχει τη μικρή του περιοχή, μοιράζει σωστά την μπάλα και διαβάζει σωστά το παιχνίδι προλαβαίνοντας καταστάσεις, θα είναι κομβικός στον τρόπο παιχνιδιού μας με τον νέο προπονητή.

Έχει κερδίσει αρκετές εμπειρίες, ειδικά τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος στην Ελλάδα, παίζοντας με τον Ολυμπιακό στο Champions League και στο Europa League, όταν τον συναντήσαμε κι εμείς προ καιρού.

Έχει φορέσει το εθνόσημο, έχει κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα και είμαστε πεπεισμένοι πως ως τερματοφύλακας είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην Premier League».