Τι έκανε ο Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό

Η πορεία του Ζοσέ Σα με την φανέλα του Ολυμπιακού, από το καλοκαίρι του 2018 όταν φόρεσε για πρώτη φορά τα «ερυθρόλευκα», πριν αποχωρήσει από τον σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουλβς.

Τι έκανε ο Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό

Με τα χρώματα της Γουλβς θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ζοσέ Σα, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην καριέρα του Πορτογάλου γκολκίπερ στο μεγάλο λιμάνι και τους «ερυθρόλευκους». Μιας καριέρας κατά την οποία κατέγραψε αρκετές συμμετοχές με τον σύλλογο και «γεύτηκε» ουκ ολίγες χαρές.

Ο Σα φόρεσε για πρώτη φορά τα «ερυθρόλευκα» το καλοκαίρι του 2018, όταν μετακόμισε στον Πειραιά αρχικά με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Στην πρώτη του σεζόν κατέγραψε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι 21 ήταν στο πρωτάθλημα και σε 14 αναμετρήσεις κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Την αμέσως επόμενη χρονιά (2019/20) με την παρουσία του Ολυμπιακού και στα μεγάλα «σαλόνια» του Champions League, ο Πορτογάλος υπερασπίστηκε την εστία των «ερυθρόλευκων» σε 49 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις φτάνοντας τα 4.440 αγωνιστικά λεπτά και κράτησε μάλιστα το «μηδέν» σε 29 αναμετρήσεις.

Τέλος, την σεζόν που μας πέρασε (2021/21) κάθισε κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών σε 44 αγώνες και στους 19 εξ αυτών δεν δέχτηκε γκολ.

Συνολικά στην καριέρα του στον Ολυμπιακό μέτρησε 124 εμφανίσεις.

Όσον αφορά τώρα τους τίτλους του στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, την σεζόν 2019-20 κατέκτησε νταμπλ για πρώτη φορά στην καριέρα του (σ. Πρωτάθλημα και Κύπελλο), ενώ με το πρωτάθλημα και της περασμένης αγωνιστικής περιόδου επίσης για πρώτη φορά στην πορεία του στο άθλημα στέφθηκε πρωταθλητής για δεύτερη σερί σεζόν σε έναν σύλλογο.