Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ 1-0: Θέλει δουλειά...

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ... από την Αϊντχόφεν. Γεμάτο το μπλόκακι του Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ την πρώτη του εμφάνιση με την «ασπρόμαυρη» φανέλα έκανε ο Νέλσον Ολιβέιρα. 

Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ 1-0: Θέλει δουλειά...

Στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε ... από την Αϊντχόφεν στο «Philips Stadion» και έδειξε ότι έχει ακόμη δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν κατώτεροι στο 1ο ημίχρονο με τους Ολλανδούς να έχουν πολλές χαμένες ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη. Τόσο στον άξονα, όσο και στην άμυνα.

Στο 25' η PSV είχε δοκάρι με τον Ζάχαβι σε μια φάση διαρκείας με τον Ζίφκοβιτς να λέει δύο φορές «όχι» αλλά τελικά με τον Μαντουέκε, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεχώρισε για τον ΠΑΟΚ στα πρώτα 45 λεπτά αφού έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και ήταν εκείνος που κράτησε χαμηλά το σκορ.

Στην επανάληψη, αμφότεροι οι προπονητές άλλαξαν τις ενδεκάδες τους με τον Νέλσον Ολιβέιρα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του «Δικέφαλου του βορρά» όμως αντικαταστάθηκε από τον . Ωστόσο, η εικόνα δεν άλλαξε. Η Αϊντχόφεν ήταν εκείνη που έλεγχε τον ρυθμό, είχε την κατοχή αλλά και τις ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Γενικά κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του και έδειξε ότι πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να είναι έτοιμος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ντρόμελ, Μαξ, Μποσκάλι, Ραμάγιο, Μβένε, Σανγκαρέ, Βαν Γκίνκελ, Βέρτεσεν, Γκέτσε, Μαντουέκε, Ζάχαβι.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Βίργκεβερ, Φοφανά, Πρόπερ, Ιχατάρεν, Τέζε, Μ. Τζούνιορ, Σαμπό, Τόμας, Ομπισπό.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Καγκάβα, Σφιντέρσκι.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Πασχαλάκης, Ροδρίγκο, Κρέσπο, Μιχάι, Λύρατζης, Σβαμπ, Νινούα, Μουργκ, Βράκας, Ολιβέιρα (78’ Κούτσια), Τζόλης.