ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αραούχο

Στην Ελλάδα έφτασε ο Σέρχιο Αραούχο προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε στο "Ελ. Βενιζέλος" λίγο μετά τις 17:00 και είναι έτοιμος να σφραγίσει την οριστική του μετακίνηση από τη Λας Πάλμας στους "κιτρινόμαυρους".

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού δεν προκύψει κανένα πρόβλημα τότε θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Το πιο πιθανό είναι ότι ανακοινώσεις για τον Αραούχο θα έχουμε την Πέμπτη και όχι σήμερα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αραούχο είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναχώρησε από το αεροδρόμιο με αυτοκίνητο που είχε στείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά αγωνίστηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 με τη μορφή του δανεισμού από τη Λας Πάλμας. Έχει παίξει στη Μπόκα Τζούνιορς και τη β' ομάδα της Μπαρτσελόνα, ενώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει κάνει 79 συμμετοχές και έχει 26 γκολ και 13 ασίστ.