Μοντέστο για Ολυμπιακό, Καμαρά, Νάπολι, Βατσλίκ και την...επιστροφή Μανωλά!

O επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, μίλησε για όλους και για όλα. Την ομάδα του Πειραιά, τον Καμαρά, τη Νάπολι, τον Βατσλίκ αλλά και το όσα ακούγονται για την επιστροφή Μανωλά

Μοντέστο για Ολυμπιακό, Καμαρά, Νάπολι, Βατσλίκ και την...επιστροφή Μανωλά!

Ο Φρανσουά Μοντέστο, φιλοξενήθηκε στο Radio Marte της Ιταλίας και μίλησε.

Για τον Ολυμπιακό:

«Η ομάδα μου διαφέρει από τους άλλους, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε συνηθισμένοι να νικάμε, υπάρχει μεγάλη εμπειρία. Οι παίκτες βλέπουν τους αγώνες μας στην Ευρώπη και ενδιαφέρονται να έρθρουν. Βλέπουν το εντυπωσιακό μας προπονητικό κέντρο, το γήπεδο, βλέπουν έναν ιδιοκτήτη που επενδύει. Αυτό το πράγμα δείχνει μια όμορφη εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές τα έχουν καταφέρει καλά και πουλήσαμε επίσης σπουδαίους παίκτες σε σπουδαίες ομάδες».

Για τον Καμαρά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι:

«Δεν νομίζω ότι ο Ραϊόλα είναι ο μάνατζέρ του. Είναι φίλος του προέδρου, το παιδί είναι μόνο του. Η Νάπολι ποτέ δεν μας κάλεσε, τους ξέρω τους ανθρώπους της. Δεν μιλήσαμε όμως ποτέ για τον Καμαρά. Γράφτηκε και στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν μας κάλεσαν από τη Νάπολι. Ο Καμαρά ανανέωσε το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο, ποντάρουμε σ' αυτόν, βελτιώνεται, είναι πολύ δυνατός παίκτης για εμένα, πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι αφοσιωμένος εδώ, ώστε να παίζει και να νικάει».

Για τον Βατσλίκ:

«Δεν είχαμε ανταγωνισμό με τη Νάπολι. Του μιλήσαμε και κλείσαμε το deal. Δεν ξέρω αν τον ήθελε η Νάπολι, προφανώς όταν θέλουμε έναν παίκτη, δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός».

Για τον Μανωλά:

«Είναι κοντά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, νομίζω ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στη Νάπολι. Τη σωστή στιγμή, όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, νομίζω ότι θα επιλέξει τον Ολυμπιακό γιατί αγαπάει την ομάδα».