«Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς»

Οι Σέρβοι θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνση του πρώην επιθετικού της Παρτιζάν από τους Πειραιώτες.

«Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς»

Όταν αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Τις είχε δημιουργήσει μόνος του μέσα από την καλή σεζόν που είχε κάνει με τη φανέλα της Παρτιζάν και τα πολλά γκολ που είχε πετύχει με αυτή. Ο λόγος για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Ο Σέρβος επιθετικός σε όλη τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου κινήθηκε σε ρηχά νερά και μάλιστα μετά το τέλος της το όνομα του ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Για τον «Τζούκα» έχουν αναπτυχθεί αρκετά σενάρια από την αρχή του καλοκαιριού όπως ότι θα επέστρεφε στην Παρτιζάν.

Στη συνέχεια ο ερχομός του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό κατά πολλούς έμοιαζε ως μία δεύτερη ευκαιρία για τον Τζούρτζεβιτς. Όπως αναφέρουν και σερβικά Μέσα ο Πορτογάλος προπονητής έχει αποφασίσει να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του.

Οι συμπατριώτες του στα ρεπορτάζ τους επισημαίνουν ότι ο «Τζούκα» δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του και εκείνος έχει αποφασίσει ότι καλό θα ήταν να φύγει από την ομάδα. Σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους ο Τζούρτζεβιτς βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ομάδας, ενώ τονίζουν πως δεν θα ταξιδέψει και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Είναι γεγονός πως στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας δεν κατάφερε να πείσει τον Μάρτινς και η εικόνα του δεν έδειχνε ποδοσφαιριστή που θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.