ΑΕΚ: Στην Ελλάδα το απόγευμα ο Αραούχο

Η άφιξη του Σέρχιο Αραούχο στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (14/7)

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα το απόγευμα ο Αραούχο

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/7) αναμένεται στην Ελλάδα ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έρχεται για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και να ξεκινήσει την τέταρτη θητεία του στην Ένωση.

Ο Αργεντινός επιθετικός ρύθμισε και τις τελευταίες προσωπικές εκκρεμότητες που υπήρχαν με τη Λας Πάλμας και αποχαιρέτησε μέσω Instagram τους οπαδούς της ισπανικής ομάδας στην οποία ανήκε τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο 29χρονος επιθετικός θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από την ΑΕΚ, έναντι περίπου 2.000.000 ευρώ, μέρος των οποίων θα καρπωθεί η Μπόκα Τζούνιορς η οποία διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης από τότε που τον πούλησε στη Λας Πάλμας (2.500.000 το 2015).

Στην Ένωση ο Αραούχο αγωνιστική για πρώτη φορά στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17. Ακολούθησε η σεζόν 2017-18, ενώ αποκτήθηκε για τρίτη φορά ως δανεικός από την Λας Πάλμας στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην ΑΕΚ με κανονική μεταγραφή.