ΟΦΗ: Το απόγευμα στην Ολλανδία ο Τοράλ

Ο Τζον Τοράλ Μιγκέλ Χάρπερ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ αναμένεται το απόγευμα στην Ολλανδία όπου και προετοιμάζεται η ομάδα του Ηρακλείου. Τι συμβαίνει με τον Καμάου.

ΟΦΗ: Το απόγευμα στην Ολλανδία ο Τοράλ

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Τοραλ θα μεταβεί το απόγευμα στην Ολλανδία και ενδεχομένως την Πέμπτη (15/7) να περάσει από ιατρικές εξετάσεις!

Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, Τζον Τοράλ Μιγκέλ Χάρπερ. Είναι Ισπανός – διεθνής με την κ17 – ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ, με 135 συμμετοχές στην

Με παρουσία και στη Λα Λιγκα με τη φανέλα της Γρανάδα και στη Σκωτία με αυτή της Ρέιντζερς. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 16 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ στην Championship.

ΟΦΗ: Συμφωνία με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Τοράλ

Από εκεί και πέρα, ο Καμάου, ο οποίος έχει συμφωνήσει ακόμα δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Η ΠΑΕ είναι συνεχώς σε επικοινωνία με την ελληνική πρεσβεία στην Αυστραλία. Ο ίδιος ο παίκτης με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας πιέζουν για να βρεθεί λύση, αλλά αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει πότε θα εγκριθεί η βίζα του. Ίσως μέσα στην ημέρα υπάρξουν νέα, αλλά ίσως και μέσα στις επόμενες μέρες. Τα πάντα είναι ανοιχτά με τον παίκτη, ο οποίος έχει συμφωνήσει αλλά ακόμη δεν έχει πάρει άδεια για να ταξιδέψει εκτός Αυστραλίας.