Άρης: Με Μήτρογλου η αποστολή για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Δείτε τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Άρη για το αυριανό (14/7, 21.00) φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Άρης: Με Μήτρογλου η αποστολή για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Άρη ενόψει του αυριανού (14/7, 21.00) φιλικού αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένα παιχνίδι που στους «κιτρινόμαυρους» θα επιτρέψει στον προπονητή Άκη Μάντζιο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, πριν το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας με αντίπαλο την Αστάνα την επόμενη εβδομάδα (22/7) για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ταχύτητες, αμυντική και επιθετική τακτική όπως επίσης και παιχνίδι τακτικής, ενώ αμέσως μετά ανακοινώθηκε και η αποστολή των παικτών για το ματς κόντρα στους πρωταθλητές.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σέζαρ ντε Μάτος, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Μπρούνο Φελίπε, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Ματίγια, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Μπαναλουάν, Χαΐροβιτς, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.