ΠΑΟΚ: Σενάριο για τον 20χρονο τερματοφύλακα Μιγκέλ Μόρο

Στην Ισπανία γράφουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 20χρονο τερματοφύλακα, Μιγκέλ Μόρο, ο οποίος ανήκει στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

ΠΑΟΚ: Σενάριο για τον 20χρονο τερματοφύλακα Μιγκέλ Μόρο

Νέο μεταγραφικό σενάριο από το εξωτερικό και τον ΠΑΟΚ, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον 20χρονο τερματοφύλακα Μιγκέλ Μόρο.

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν οι Ισπανοί τον ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της AS, ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 20χρονου τερματοφύλακα της Ράγιο Βαγεκάνο, Μιγκέλ Μόρο.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, το ενδιαφέρον για τον νεαρό τερματοφύλακα είναι έντονο, αφού εκτός από τον ΠΑΟΚ την περίπτωσή του κοιτάνε και Ίμπιζα, Μπανταχόθ, Μονακό και Ουντινέζε.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές με την φανέλα της Ράγιο Βαγεκάνο στη Segunda Division, ενώ συνολικά στην καριέρα του με τον σύλλογο της Μαδρίτης μετράει 13 εμφανίσεις.

Ο Μόρο είναι και διεθνής με την Κ19 της Ισπανίας μετρώντας δύο συμμετοχές. Βέβαια σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο τεχνικός της ομάδας του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει πως οι «ασπρόμαυροι» δεν θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Θα φανεί λοιπόν τις επόμενες μέρες εάν είναι ένα ακόμη σενάριο μεταγραφικό για τον ΠΑΟΚ ή τελικά οι Θεσσαλονικείς κάτι ετοιμάζουν για τη θέση του τερματοφύλακα...