Απάντηση Μαλακατέ στον Μπακογιάννη για τη Λεωφόρο

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές απάντησε στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για τα όσα υποστήριξε ο δεύτερος για το γήπεδο της Λεωφόρου.

Απάντηση Μαλακατέ στον Μπακογιάννη για τη Λεωφόρο

Την έκπληξή του για τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης για την Λεωφόρο εξέφρασε ο Τάκης Μαλακατές με γραπτή του δήλωση.

«Με έκπληξη διάβασα τη χτεσινή δήλωση του κυρίου Δημάρχου σχετικά με το γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αθλούνται καθημερινά με ασφάλεια εκατοντάδες αθλητές όλων των αγωνισμάτων της ομάδας μας, αλλά και αθλητές μας από τα τμήματα Αμεα.

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προπονείται και αγωνίζεται η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και οι Ακαδημίες μας στο μπάσκετ και στο βόλεϊ ενώ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο πλέον αγωνίζεται και η επαγγελματική ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Νέα έργα σε Σύνταγμα, Πανεπιστημίου - Τι είπε ο Μπακογιάννης για Λυκαβηττό, Εθνικό Κήπο

Μπορεί το γήπεδο μας, το σπίτι μας, ο «παράδεισος και η κόλαση μας», να είναι παλιό, να μην είναι τελευταίας τεχνολογίας, να μην είναι λειτουργικό πλέον μετά από τόσες δεκαετίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επικίνδυνο.

Το γήπεδο μας είναι κύριε Δήμαρχε και ασφαλές και με άδεια λειτουργίας και θα εξακολουθεί να λειτουργεί με ασφάλεια μέχρι να αποφασίσει το κυρίαρχο σώμα του Παναθηναϊκού μας στην ιστορική Γενική Συνέλευση, εάν είναι προς το συμφέρον του Παναθηναϊκού μας η μετεγκατάσταση στον Βοτανικό σε νέες σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις».