Αφήνει ελεύθερο τον Γιαννιώτα

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να διευκολύνει τον 24χρονο εξτρέμ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Αφήνει ελεύθερο τον Γιαννιώτα

Αν και το ήθελε πολύ και το είχε δείξει στις προετοιμασίες που είχε λάβει μέρος ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν είχε καταφέρει να πείσει τους προπονητές του να μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος εξτρέμ έκανε μία αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ και στην Ισπανία είναι έντονη η φημολογία για το μέλλον του.

Σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα Αλαβές και Βαγιαδολίδ έχουν στο… στόχαστρο τους τον ποδοσφαιριστή και θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Οι Ίβηρες στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να αφήσει ελεύθερο τον Γιαννιώτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» για να το κάνουν αυτό θέλουν να βάλουν όρο στον 24χρονο άσο ότι για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Έλληνας διεθνής δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποδεχτεί αυτό τον όρο, διότι προτεραιότητα του είναι να παίξει ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και όχι να αγωνιστεί σε κάποια ελληνική ομάδα.