ΟΦΗ: Πρώτη με Ηλία Πουρσανίδη για τους νέους

Πρώτη προπόνηση για την ομάδα νέων του ΟΦΗ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Δίπλα στην Κ19 και ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου, Ηλίας Πουρσανίδης.

ΟΦΗ: Πρώτη με Ηλία Πουρσανίδη για τους νέους

Η ομάδα νέων του ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου, Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

«Η Κ19 του ΟΦΗ άρχισε από χθες, Δευτέρα (12/7), την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν 2021-22, με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας, κ. Ηλίας Πουρσανίδης, έδωσε το «παρών» και πριν την έναρξη της προπόνησης μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αφού τους ευχήθηκε καλή αρχή στην νέα αγωνιστική χρονιά, ανέφερε:

«Είστε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο στόχο, να γίνετε επαγγελματίες και να αγωνιστείτε στην α’ ομάδα. Αυτό εξαρτάται από εσάς. Να θέτετε υψηλούς στόχους.

Πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι που βρίσκεστε σε αυτήν την ομάδα για αυτό που πρεσβεύει. Όλοι στον σύλλογο είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Κάθε προσωπικός στόχος περνά μέσα από την επιτυχία της ομάδας», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ.