Λουτσέσκου στους παίκτες: «Κάποιοι ίσως θελήσουν να δημιουργήσουν ξανά σκάνδαλα εις βάρος μας»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία και ο τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θα θελήσουν να μας βάλουν εμπόδια. Μπορεί να θελήσουν να δημιουργήσουν ξανά σκάνδαλα».

Λουτσέσκου στους παίκτες: «Κάποιοι ίσως θελήσουν να δημιουργήσουν ξανά σκάνδαλα εις βάρος μας»

Πρώτη ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους. Μεταξύ άλλων όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Είναι η πρώτη μας προπόνηση στην Ολλανδία και ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να φτιάξουμε ομάδα που θα κερδίσει τους τίτλους. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία και το μέταλλο του νικητή. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με μαγικό ραβδί, δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου.

Χρειάζομαι την βοήθεια όλων σας. Όλοι όσοι είστε εδώ, είστε σημαντικοί για εμένα. Ξέρετε και εσείς πως κάποιοι μπορείτε να παίζετε λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Η ουσία είναι πως ο καθένας είναι σημαντικός για να φτιάξουμε μέταλλο νικητή. Αυτό θα γίνεται μέσω από τη σκληρή δουλειά.

Το μέταλλο νικητή θα έρθει μόνο όταν δεν θα θέλουμε να χάνουμε ούτε στην προπόνηση, γιατί μόνο έτσι θα μπορείτε να φεύγετε νικητές από κάθε γήπεδο.

Με όποια ομάδα και να παίζουμε, εμείς θα πρέπει να κυριαρχούμε. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Όλοι θα πρέπει να καταλάβετε πως είναι εδώ για την ομάδα, όχι για τον εαυτό σας.

Θέλω από εσάς να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό, σε κάθε προπόνηση να δουλεύουμε ξανά για να αποκτήσουμε το μέταλλο νικητή. Αυτό θέλω από εσάς, τίποτα λιγότερο και τίποτα λιγότερο. Είναι μια μεγάλη χρονιά με πολλούς στόχους αλλά είμαστε εδώ για να κάνουμε ομάδα για να πάρει τίτλους.

Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θα θελήσουν να μας βάλουν εμπόδια. Δεν ξέρω ποιοι θα είναι αυτοί. Μπορεί να θελήσουν να δημιουργήσουν ξανά σκάνδαλα. Και αυτούς πρέπει να τους κερδίσουμε, κάνοντας μια ομάδα που θα έχει το μέταλλο του νικητή».